Wie we zijn én wat we doen

FH-Productions is een klein ontwikkelaars team dat zich bezig houdt met het ontwerpen en ontwikkelen van software. We bouwen in samenwerking met ons partnerbedrijf Squadron Realms ook websites voor klanten! Klanten bepalen, wij en Squadron Realms verzorgen!

Onze software wordt voornamelijk gebouwd ten behoefte van mensen die op een bepaald punt voor een dilemma staan. Software die wij aanbieden kunnen zowel in freeware als paidware als in abonnementsvorm worden aangeboden.

Voor meer informatie over onze producten klikt U op de knop hieronder. Voor ons aanbod (zowel diensten als producten etc.) klikt U op een van de tabs bovenaan deze website!

Meer informatie »

Contact

FH-Productions
Kerspellaan 55
7824JB, Emmen

Telefoon: 06-18140496 (WhatsApp)
Email: [email protected]

Beschikbaarheid Van Tot
Maandag t/m Donderdag 12:00 18:00
Vrijdag 12:00 20:00
Zaterdag 12:00 21:30
Zondag Gesloten

(tijdens feestdagen gelden andere tijden)

Nieuws

Updates

19-03-2020 - 23:36 | Microsoft Repository Plan

Zoals beloofd zouden we medio maart de release datum onthullen van Microsoft Repository Plan. We kunnen met trots mededelen dat we de release datum gepland hebben op 15 april 2020!

20-02-2020 - 22:36 | Webshop

Om onze website, maar ook onze webserver, te kunnen financieren zijn we ook mogelijkheden aan het onderzoeken om producten aan te kunnen bieden via een webshop. Hier hebben we wat moeite mee. Maar we zullen deze snel online zetten. Digitale producten kunt u overigens met de release van Microsoft Repository Plan ook via daar bestellen.

20-02-2020 - 22:20 | Diensten die worden afgeschaft

In de komende maanden zullen enkele diensten verwijderd en/of vervangen worden door nieuwe diensten. De reden hiervoor is de weinige animo hiervoor. Diensten als 'Software laten bouwen' zal sowieso verdwijnen. Webhosting zal via deze site rechtstreeks naar Squadron Realms worden geleid.

20-02-2020 - 22:41 | Klantenservice contacteren

De mail server die we gebruiken heeft moeite met het ondersteunen van onze email adressen. Voorlopig vragen we u om het email adres te gebruiken die rechtsbovenin deze website staat bij 'contact' om ons te contacteren. We zullen dit probleem zo snel mogelijk oplossen indien dit snel mogelijk is. Excusses voor het ongemak!

20-02-2020 - 22:10 | De FH-Productions website

Zoals te zien, hebben we in de afgelopen weken flink aan de website gesleuteld. En zijn er enkele dingen in toegevoegd en ook verwijderd. Ondanks dat we zo professioneel mogelijk te werk willen gaan, willen we de website zo makkelijk en simpel mogelijk houden voor iedereen. Er zullen overigens nog een aantal functies etc. worden toegevoegd. De website zal in de komende maanden een een andere landing-page krijgen. Dit zal te maken hebben met een mogelijkheid om klanten in te laten loggen, zodat zij via hun profiel overal bij kunnen komen waar gasten verder niet zoveel aan hebben. Alles om het voor de klant makkelijker te maken!


Diensten

Uw website laten bouwen!

Internet is anno 2018 niet meer weg te denken en een persoonlijke website komt ook steeds vaker voor. Wij kunnen voor u een website op maat bouwen!

Lees meer hierover of vraag direct een offerte aan.

Software laten bouwen

Software is voor elke computer onmisbaar. Er is soms ook behoefte aan software wat er eigenlijk nog niet is. Als u een suggestie heeft, zijn wij over het algemeen bereid het te bouwen. Maar deze worden niet exclusief voor u alleen gebouwd!

Website hosting

Wij bieden voor u ook de mogelijkheid voor het hosten van uw website. Hiervoor hebben wij verschillende pakketten tot onze beschikking.


Binnenkort beschikbaar / Available Soon

Microsoft Repository Plan

Microsoft software like Windows has more potential then only installing and using it the way you always do. Many people make use of Virtualization Software like VMWare Workstation or VirtualBox.

All versions in one place available for download!

Why did we create this software?

Many people use Virtualization software. Not just for fun. Older versions of for ex. Microsoft Windows are perfect in VirtualBox or VMWare for testing software and creating software inside the Virtual Machine.

Everyone knows where to download the versions of Windows they need. But many of the sites are restricted to a maximum of downloads, or very user unfriendly... Our goal is to build a package which is user friendly and have a nice overview of the software, inclusive information about the software.

System Requirements:

Processor: Intel Core (64bit)
Memory: 4GB
Harddisk: 150MB
Operating System: Windows 7 and higher
Architecture: 64-bit
.NET Framework: 4.7.2 (installed)


COVID-19

Onze positie in deze crisis

Het virus heeft ook bij ons in Nederland snel om zich heen gegrepen. En ook wij van FH-Productions moeten de maatregelen accepteren die zijn opgelegd door de regering. Dit betekend dus ook dat ook wij met onze rug tegen de muur staan als het gaat om kantoor-werk, systeembeheer etc. Het zijn moeilijke tijden. En ook wij moeten net als elk bedrijf en ontwikkelaarsteam een mouw passen aan iets dat ons ook volkomen onbekend is. En natuurlijk gaan we er alles aan doen om dit zo goed mogelijk te laten verlopen. En de tijd zal uitwijzen of het allemaal de moeite waar is geweest.

Maar eerlijk gezegd, ben ik totaal niet bang over de uitkomst hiervan. Pas geleden is aangegeven dat het hoogtepunt in China al een (klein) poosje daarvoor al haar piek heeft bereikt met COVID-19. En op het moment van schrijven is het al behoorlijk aan het afvlakken (nieuwsbericht uit de krant). Wij gaan natuurlijk niet te optimistisch wezen, en willen ook niemand een rad voor ogen draaien, maar we willen alle mensen op het hart drukken om niet hysterisch of paniekerig te doen hierover. We komen hier overheen!

Software ontwikkeling

Mensen die afhankelijk zijn van kantoor, en elke dag rond half acht op kantoor moeten zijn, hebben problemen als deze bedrijven weigeren nog langer los te blijven. En dat gegeven is zwaar te betreuren. Wat dat betreft hebben programmeurs het nog makkelijk. Deze kunnen gewoon vanuit huis werken!

Maar wij programmeurs zijn afhankelijk van mensen die op kantoor moeten zijn, zoals systeembeheerders. Zonder hen en administrators ligt ook FH-Productions plat. Okay, goed, wij programmeurs kunnen gewoon doorgaan, maar zoals u begrijpt kunnen we niks releasen.

Software ontwikkeling

We hadden het plan om op 15 april 2020 ons nieuwste product uit te brengen: Microsoft Repository Plan. Maar dit gaat nu niet i.v.m de huidige toestand. Maar beste mensen, ook wij blijven niet stil zitten. We gaan gewoon door met de ontwikkeling van dit stukje software, en zijn alsnog van plan het spoedig uit te brengen. Houdt de release datum op de pagina goed in de gaten!

Omdat we niet stil blijven zitten, blijven we Microsoft Repository Plan updaten en verder ontwikkelen. En we kunnen u beloven, dat als het uit komt, dat het nog beter in elkaar zit dan de screenshots die u ziet op de pagina van Microsoft Repository Plan.