Wie we zijn én wat we doen


Wij zijn een klein ontwikkelings team dat gericht is op het maken van websites voor particulieren en bedrijven. Ook hebben particulieren en bedrijven de mogelijkheid om bij ons hun website te hosten op onze hostingservers.

Ook zijn wij continu bezig met het onderzoeken van nieuwe mogelijkheden om nieuwe software te maken voor de gemeenschap. Hiervoor hechten wij veel waarde aan suggesties van onze klanten en bezoekers. Zodat wij onze software collectie continu kunnen blijven uitbreiden en vernieuwen.

In feite zijn we een dochteronderneming van Squadron Realms. Dit betekend voor onze klanten dat websites die gebouwd worden, door zowel ons als Squadron Realms wordt gebouwd, om op deze manier meer arbeidsvermogen te genereren en de klant nog beter te kunnen helpen. Dit betekend dat er de mogelijkheid bestaat dat er op een factuur de naam Squadron Realms kan staan.

Uiteraard hebben zowel FH-Productions als Squadron Realms altijd oog voor de klant, en staan de klant altijd terzijde met hulp en ondersteuning indien dit gewenst is door de klant. Natuurlijk vragen wij hier geen extra kosten voor! Bij ons is en blijft de klant altijd koning!

Voor meer informatie over FH-Productions, onze producten en of diensten, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen met onze klantenservice. Deze staat altijd voor U klaar met antwoorden op al uw vragen en of suggesties.
Klantenservice FH-Productions
Email: [email protected]